Over De Koning

Banket en Fijnbrood de Koning is een specialiteitenbakkerij in Dongen. Met de hulp van vakbekwame medewerkers worden er iedere dag de heerlijkste ambachtelijke producten gebakken; alle uitsluitend met pure grondstoffen bereid.

Historie

De liefde voor het ambacht is Kees met de paplepel ingegoten. Van huis uit hadden ze een bakkerij in ’s-Hertogenbosch waar de wieg bij wijze van spreken in de bakkerij stond. Na een aantal jaren gewerkt te hebben besloten Kees en Lilian samen voor zichzelf te beginnen.

In 1988 hebben Kees en Lilian het bedrijf van Jan Kastelijns in Dongen overgenomen. Na de eerste verbouwing in 1991 werd de naam gewijzigd in Banket en Fijnbrood de Koning. De specialiteitenbakkerij heeft zich in de loop der jaren flink ontwikkeld. Diverse verbouwingen in de afgelopen jaren hebben er toe geleid dat er een mooi en hygiënisch bedrijf staat.

Nadat zoon Rik bij verschillende andere bakkerijen en bedrijven heeft gewerkt en flink wat ervaring op heeft gedaan heeft hij het bedrijf per 1 januari 2020 overgenomen. Vader Kees en Moeder Lilian werken nog steeds lekker mee en samen zorgen we met een heel team vakmensen dagelijks voor de mooiste producten van de meest pure grondstoffen.

Service voor bedrijven

Voor uw bedrijfsbestellingen bent u bij Banket en Fijnbrood de Koning aan het juiste adres. Wij kunnen uw meest uiteenlopende wensen verzorgen. Van een complete bedrijfslunch tot een verjaardagstraktatie, alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij onze producten op het door u gewenste tijdstip (warm) bezorgen.

Menu