zakelijk

Voor uw bedrijfsbestellingen bent u bij Banket en Fijnbrood de Koning aan het juiste adres. Wij kunnen uw meest uiteenlopende wensen verzorgen. Van een complete bedrijfslunch tot een verjaardagstraktatie, alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij onze producten op het door u gewenste tijdstip (warm) bezorgen.

HORECA

Ook voor de Horeca zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld hamburger brioche broodjes speciaal met uw bedrijfslogo erop gebrand. De beste appeltaarten, koekjes voor bij de koffie, cakes een compleet taartenbuffet of gesorteerd gebak voor feesten en partijen. Prachtige horeca broden of zelfs soepkommen gemaakt van brood behoren ook tot de mogelijkheden!

PETIT FOURS

Petit Fours zijn een echte specialiteit van de Koning. We maken er wel honderden per week voor allerlei verschillende bedrijven. Mogelijk met uw bedrijfslogo erop of een leuke foto. Je ziet een kleine greep uit de door ons gemaakte petit fours hiernaast. Een bloktaart behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het Oranjeparkfestival maakten we er een aantal als bedankje voor de sponsoring. Zie het voorbeeld met het Bavaria logo erop. We kunnen deze maken voor tot wel 100 personen uit een stuk!

RELATIEGESCHENKEN

Heel het jaar door hebben we prachtige relatiegeschenken.
Met Pasen prachtig op gemaakte eieren, door het jaar heen een
Heer van Dongen in een speciale luxe geschenkdoos en
prachtige bonbons.  Met Sinterklaas natuurlijk onze alom bekende boterletters met uw bedrijfslogo erop en met de Kerst de mooiste kerststollen en kransen.

Natuurlijk behoren complete pakketten ook tot de mogelijkheden.
Neem onderaan deze pagina contact op met Rik de Koning voor meer informatie.

Meer informatie

Neem contact op met Rik de Koning voor meer informatie en om mogelijkheden te bespreken.

Menu