Feestdagen en speciale momenten

Speciale momenten

Juist met feestdagen en op speciale momenten is een bezoek aan de bakker meer dan de moeite waard! Voor alle gelegenheden hebben wij iets speciaals in huis. Dit geldt voor dagen als Carnaval en het feest van Hubertus, maar natuurlijk ook voor verjaardagen, bruiloften, doop, communie en andere speciale gelegenheden.

Pasen

Een heerlijke brunch of lunch bij je thuis verzorgen voor de rest van de familie. Natuurlijk ben je dan bij ons aan het juiste adres! Denk aan heerlijke broodjes, croissantjes, cake een paasstol of een heerlijk dessert voor na het avondeten.

Ook verkopen we met de pasen prachtig eigen opgemaakte paaseieren. Super leuk om te krijgen, geven en delen.

Bruidstaarten en verjaardagstaarten

Heeft u een bijzonder moment? Banket en Fijnbrood de Koning maakt dit compleet. Van de mooiste bruidstaarten tot de meest lekkere verjaardagstaart, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een heerlijke verjaardagstaart met een foto erop behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.
Mail je foto en wensen even door en we zorgen er graag voor.

Heeft u zelf een bijzonder idee of wens?
Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we uw moment compleet maken.

Kerstmis

Hebt U onze dennenappels al eens geproefd? Een echte specialiteit van ons met de feestdagen.
Natuurlijk zijn er nog veel meer lekkernijen om uw kerst compleet te maken. Denk aan heerlijke kerststollen gevuld met 100% clean label amandelspijs of heerlijke broodjes voor bij uw kerstbrunch.

De dag voor kerst werken we het liefste met onze kerstbestellijst maar we zorgen er ook altijd voor dat de winkel goed is gevuld.

Sinterklaas

De lekkerste tijd van het jaar!
Heerlijke speculaas, pepernoten, boterletters, borstplaat en niet te vergeten de lekkerste mikkemannen.

Onze speculaasvlaai al eens geproefd?

Heeft u zelf een bijzonder idee of wens? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we uw sinterklaas compleet maken.

Oudjaar

Oudejaarsdag staat altijd vol in het teken van oliebollen en appelbeignets. We verkopen ze in en langs onze winkel in de marktkraam.

Alles wordt iedere continu vers gemaakt en we zorgen ervoor dat iedereen van een heerlijk gevulde oliebol of appelbeignet kan genieten met oudjaar.
Ook zorgen we natuurlijk voor uw lekkerste ontbijtje op nieuwjaarsdag om het jaar goed te beginnen!

Menu